Känner du till smycken av titanstål

Släpp tid: 2020-05-19 18:31:44  träffar: 24

Smycken av titanstål, även känd som smycken i rostfritt stål, är en mycket speciell typ av metallsmycken, som är mycket hårda i struktur, men mycket korrosionsbeständiga. Det blir inte svart som silver och det är inte allergiskt mot koppar och andra smycken. Till skillnad från legeringssmycken, på grund av bly och toxicitet, håller rostfritt stål smycken alltid sin egen färg vid rumstemperatur. Rostfritt stålsmycken har samma material från insidan till utsidan, och genom det konstgjorda svettestet är dess egenskaper helt korrosiva och motståndskraftiga mot stark syra, stark alkali, ingen färgförändring, ingen blekning, ingen allergi, ingen deformation, hård och ljus. Det kommer inte att ha några biverkningar på människokroppen och kommer inte att orsaka skada på gröna högklassiga smycken för miljöskydd.


Titanstål, även känt som 316L rostfritt stål, 316L rostfritt stål, engelska namn: rostfritt stål, känt för sin kalla struktur och eviga ljusstyrka, används i stor utsträckning, kännetecknad av stark syrabeständighet, alkalibeständighet, ingen missfärgning, ingen allergi, hård, ingen deformation, ljus. Det används ofta inom medicin, lyxvaror, dyra klockor, pennor och industri.


Oavsett hur tiden går, finns det fortfarande titanstål med sin unika likgiltighet och kommer aldrig att förändras. Silver kommer att ändra färg på grund av oxidation. Guld är inte längre favorit hos moderna människor. I denna era dominerar vitmetall den populära pulsen. Legering kommer att ändra färg, eftersom ytan endast är målad med ljus ljus färg, ljus färg kommer att försvinna med tiden, vilket lämnar ett ofullständigt utseende, medan titanstål fortfarande behåller sin ursprungliga färg och ljusstyrka, oavsett om du bär det. Han utstrålar fortfarande kallt och vitt vitt ljus och insisterar på sin eviga klumpighet.


Under de senaste åren blir smycken av titanstål mer och mer populära med hög korrosionsbeständighet och hårdhet. Eftersom miljön inte förändras kommer långvarigt slitage att hålla glans och finish oförändrad. Samtidigt är det metalliska glansen av titanstål mycket nära platina, som inte bara är ädelt och elegant utan också modernt.






Underhåll och rengöring av titanstålsmycken är också mycket enkelt, behöver inte i den starka syran, den starka alkalimiljön, behöver inte speciellt underhåll, enkel och godtycklig. Smycken av titanstål har god korrosionsbeständighet och värmebeständighet, och hårdheten är högre än silver, så den är lämplig för enkel typ utan deformation. Det viktigaste att bära är att förhindra att dekorationen repas av skarpa föremål och skadar ytfinishen.


När det gäller olika egenskaper är titanstål den mest lämpliga metallen för British Gas-egenskaper. Att bära den kommer att sända ut ädla svalt vitt ljus, vilket definitivt kommer att fördubbla din charm.


Titanstål har egenskaperna för stabil färg, ingen allergi, hårdhet, ingen deformation och ingen blekning. Det är det hårdaste metallmaterialet i smycken för närvarande, som visar dess värdefulla värde efter flera förfiningar.


Världen är utformad för att ersätta platina som en symbol för kärlek och evig kärlek.


Titanstål är ett slags högklassigt rostfritt stål som kan motstå korrosion i luft eller kemiskt korrosionsmedium. Ljus yta, god korrosionsbeständighet. Vanligtvis används inom medicinsk teknik och avancerade klockor. Det används för högkvalitativa ornament och kommer inte att ha negativa effekter som allergi på människors hud. Därför är titanstål mycket populärt bland modefolk, och många internationella fina produkter läggs också in i utvecklingen och designen av titanstålsmycken


Tidigare: Teknik av rostfritt stålring

Nästa: Är rena guldsmycken verkligen b...